Hundar som har nya hem

Kastanjetorpets Denver

En helt underbar hund, Finsk Lapphund, men tyvärr började han må dåligt med alla löptikar jämt runt omkring sig, eftersom han hade problem med höfter och ögon, så hade han problem att hänga med i svängarna med mycket hundar omkring sig..både med rörelse och synen. Men vi har många härliga minnen efter dig, mötte vi ett rådjur i skogen så gömde han sig bakom oss. Ingen risk att han sprang efter,🙂 Saknar dig du stor plutt.
HD:C/D ED: UA Ögon Ua -04 men en synnersättning som inte var ärflig. Har en vit hinna över ögonen, svårt med solljus, bedömma avstånd och hastiga rörelser.

Lizzbons Saga

Vår andra Isländska fårhund, jag är väldigt svag för den rasen. Saga kom till oss som omplacering vid 5,5 månad. Hon kom snabbt in i flocken, hon gjorde vallanlagstest, MH genomförde hon med etta på skott. Vi var mycket ute och spårade, gick ett par olika kurser som hon klarade galant. Men har nu fått ett nytt hem. Vi saknar henne, men hon är en hund som mår bäst som ensamhund.
HD:D ED: UA Ögon UA-08

SVCH Samejäntans Haiwa

Hon har aldrig bott hos oss, utan en hund vi först blev delägare om,  sedan tog över. Hon är mamma till våra 3 första valpkullar.
HD: A/B ED: UA Ögon UA -07

Samejäntans Emir " Nokia"

Nokia har inte heller bott hos oss, vi tog över honom som vuxen.
HD; B ED: UA Ögon UA -06

Vento Articos Dario "Bamse"

En omplaceringshund vi tog över som vuxen.
HD:A ED: UA Ögon UA-06