hundar som lever kvar i minnet,,,saknade

Wadsteinas Roda

Vår första isländska fårhund, en helt underbar hundras. Vi gjorde så mycket ihop, var på flera utställningar, hon fick alltid ettor, blev BIS-valp flera gånger. var på Mh, vallanlagstest, var mycket ute och spårade..men när hon blev sämre och sämre och vid 2 1/2 år inte kunde gå i trappor, hade svårt att resa sig, så fick vi ta det svåra beslutet..Något som man vet kommer en dag, men inte så ung hund, hon lever kvar i minnet hos oss alla, man glömmer aldrig.
Född 14/2-03 Död 7/9-05
HD:D LBP ED:UA Ögon UA

Perssons Birk

Birk var vår egna uppföda, från B-kullen. Han var redan tingad när han blev sjuk, först en enkel infektion. Men vi kunde ju inte sälja honom utan han blev kvar hos oss. Det blev massor av sjukbesök för honom, men inga fel kunde hittas, vad det var..proverna visade inget fel. När vi äntligen kom till Skara fanns det inte mycket att göra utan han fick somna in..Han hade inte fått ett normalt hundliv om han hade klarat av behandlingen, som är tuff och det hade gått så långt. Men du lever kvar i våra tankar, önskade dig ett längre liv. Du var så glad och lekte med de andra hundarna, även om du var svårt sjuk.
Född 4/4-06 Död 13/2-07.

Astrid "Astra"

Dit liv blev väldigt kort, kunde inte tro att du var så dålig. Du hade en enorm livsvilja, försökte få igång de andra hundarna  i lek, när vi fick reda på att du bara hade en fungerande lunga, så kan man förstå att du var trött, men inte att du orkade det du gjorde. Ett stort Diafragma bråck och att det fattades muskler så det inte fanns något att bygga med, och att du aldrig skulle kunna vara hund, inte vad man ens kan kalla sällskapshund sa veterinären..så var vi tvugna att ta ett beslut, för vem skull, det är inte lätt att veta hur man ska göra, man vill hoppas och önskar att allt skulle vara annolunda. Men livet är inte så, inte lätt..men även om vi inte fick ha dig länge hos oss, så har du lämnat ett tomrum efter dig, en saknad..
Född 2009-03-07 Död 2009-08-11